imagine exemplu
Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Pescuit pe canalul de alimentare al baltii Caramida din Fulga
#1
0
Salut, in acest weekend ce tocmai a trecut mai precis duminica am iesit la o partida de pescuit pe canalul de alimentare al baltii Caramida din complexul piscicol Fulga.Respectiva balta era goala de apa de ceva saptamani iar pe alocuri erau gropi facute special pentru pestele care se pastreaza de catre ei pentru diferite comercializari.Am inteles de la localnici ca in fiecare marti si vineri scot si vand peste din acea balta.
Am pescuit pe canalul de alimentare al baltii, un canal facut special pentru localnici si de unde se pot prinde carasi si rareori ciortani.Conditiile de pescuit sunt primitive adica foarte multa papura, destule pet-uri plutitoare, foarte multe resturi menajere aruncate de pescari si foarte multa vegetatie amestecat cu malul abrupt face cam dificila accesul ca si pescar cu ustensilele.In niciun caz nu va mutati cu unditele desfacute de pe un loc pe altul ca sigur o sa le incurcati.
O sa va intrebati probabil de ce am mers acolo desi stiam peste ce dau.Pentru ca momentan este o perioada unde nu am unde sa pescuiesc deoarece lacul unde sunt client vechi e in "reparatii" adica consolidarea malurilor si este inchis vreo 2 saptamani.
De mentionat ca nu este nicio taxa pe acest canal si se poate retine orice tip de peste in orice cantitate.Predomina bibanul si carasul.Vrei doar caras atunci poti da la mamaliga dar daca vrei biban il poti pacali rapid cu rame cat mai groase.
Deci mai pe scurt este o locatie de evitat din cauza "salbaticiei" din zona (vegetatiei multa) si a malurilor apropiate.Cine e amator de o "caraseala" cu rezultate bunicele atunci merge sa se chinuie cu "terenul minat" de acolo.
Pana una alta va las si un scurt filmulet postat pe canalul meu: 

O partida de pescuit incepe cu respectul fata de lacul pe care pescuiesti, administratorul care il conduce si nu in ultimul rand fata de pestii pe care speri sa`i prinzi  Rolleyes
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)
Forumul pescarilor