imagine exemplu
Thread Rating:
  • 1 Vote(s) - 4 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
La Rapitor pe Dunare
#1
Wink 
1
Better response on post La Rapitor pe DunareSalut, am fost acum cateva zile la o partida de pescuit la rapitor, ca si vobler am folosit un Salmo Thrill RBL 7cm 13 gr si unchiul meu o lingurita de 25gr ca fir am avut un nailon de 0,25 vreau sa schimb nailonul cu un fir textil de 0,20 / 0,15 de calitate pentru o lansare mai lunga si rezistenta mai mare. Am un bat de la OMEGA pentru spinning de 2,70m carbon si o multineta de 2500 stiu ca mulineta este prea mica dar vreau sa trec la o mulineta Baitcasting. In caz ca sunteti curiosi, pe bat am dat 60 de lei iar pe mulineta undeva la 30 de lei.
Acum sa trecut la partida de pescuit, am plecat de acasa undeva la ora 13.30 si am ajuns la ora 14.05, dupa ce am montat lansetele am trecut imediat la lansare, Dunarea a scazut foarte mult fata de data trecuta, acolo am gasit un cioban care era si el la spinning,a spuns ca nu am vazut atac de avat de 2 saptamani el fiind pe fiecare zi / noapte pe malul Dunari. Tot el ne îndrumă spre un loc unde credea el ca avatatul sta, acolo era linsite și era aproape sigur că sta avatul deoarece nu trecuse vapoare pentru că era mica apa. Într-un final plecam de la el de acolo și mergem pe locul indicat de el și când ajungem acolo ce să vedem surprinzul apa nu era mai mare de jumătate de metru și atac de răpitor nu am văzut. După o oră am plecat la locul meu de pescuit, acolo merge mereu când vreau să pescuiesc pe Dunare fei la staționar fie la dinamic și nici acolo nu am prins nimic,din cauza ca debitul apei a scazut nici pestele nu manaca si daca nu va creste debitul sunt sigur ca la iarna daca o sa avem o iarna garea Dunarea va ingheta.
Mai pe scurt în această partidă mai mult ne-am plimbat.
Eu am fost FisherMaNN si pana data viitoare urez FIR INTINS si mult bafta, astept si eu postarile voastre cu partidele de pescuit la care ati participat.
Ma puteti gasi aici, va astept cu mare drag

Reply
#2
0
Salut, am editat postul si l-am mutat in categoria potrivita si anume aici http://pescuit.tv/forumdisplay.php?fid=14 fire intinse de peste pe viitor.
O partida de pescuit incepe cu respectul fata de lacul pe care pescuiesti, administratorul care il conduce si nu in ultimul rand fata de pestii pe care speri sa`i prinzi  Rolleyes
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)
Forumul pescarilor